Höstens aktiviteter

26 september 2013
skriven av Cissi Lingerud

Det blir en händelserik höst för CLUK. Den 8-10 oktober kommer ni att kunnna träffa oss på Saerimner i Östersund när SM i mathantverk avgörs. Senare i oktober åker vi till Elmia, Jönköping, och ställer ut på mässan Lantbruk  Djur & Inomgård, där hittar ni oss i monter B03:80.Mässan pågår från den 23  till den 26 oktober.

November inleds med en tvådagarskurs i Pastöriserade grönsaker som CLUK arrangerar tillsammans med Eldrimner, läs mer om detta här.

CLUK arrangerar tillsammans med Smaka på Skåne, Centrum för Innovativa drycker, Transformat och Packbridge en kunskapsdag om Förpackningar för miljövänlig konsumtion. Kunskapsdagen är den 12 november på Krinova i Kristianstad, mer info hittar ni här.

Den 14 november finns möjlighet att få tips om hur man marknadsför produkter och kommunicerar sitt budskap med marknaden, CLUK bjuder in till en dag detta spännande och viktiga tema. Mer info under På gång.

Tillsammans med AH Process aps och CHR Food & Health AB bjuder CLUK in till en tvådagars kurs i Värmning och värmebehandling av livsmedel, kursen är den 19-20 november. Mer info om denna kurs under På gång.

Comments are closed.